Samenwerken met Kindcadeautips.nl

Wil je samenwerken met Kindcadeautips.nl? Bijvoorbeeld in de vorm van een productreview, advertorial of affiliate samenwerking? Leuk! 

Op deze pagina vind je informatie over een samenwerking met Kindcadeautips.nl.

Cadeautips voor kinderen

Mogelijkheden voor samenwerkingen met Kindcadeautips.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met Kindcadeautips.nl, dé #1 website met de leukste cadeautips voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Maandelijks bezoeken ruim 50.000 unieke gebruikers de website. Dé kans om ook jouw product of merk onder de aandacht te brengen, dus. We vertellen je graag meer over de samenwerkingsmogelijkheden.

1. Productreview

Heb je een product dat perfect past bij Kindcadeautips.nl en lijkt het je te gek om een review van jouw product terug te zien op ons platform? We ontvangen graag jouw product, testen het zelf uitgebreid uit en schrijven er vervolgens een artikel over op Kindcadeautips.nl, inclusief fotografie.

In het artikel mogen maximaal 2 links naar keuze naar je website toegevoegd worden. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op Kindcadeautips.nl staan, zolang de website bestaat. Afhankelijk van je wensen en het type product, rekenen we een tarief voor het schrijven en plaatsen van zo’n productreview.

2. Advertorial & Linkbuilding

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van Kindcadeautips.nl? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink op een sterke website met 50.000 unieke bezoekers per maand? Onze redactie schrijft dan graag een advertorial over jouw merk. Er mogen maximaal 2 do-follow links in het artikel verwerkt worden, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op Kindcadeautips.nl live staan.

Voor het schrijven en publiceren van zo’n advertorial inclusief backlink, rekenen we een vast tarief. Neem contact op om de actuele tarieven op te vragen.

3. Affiliate marketing

Op Kindcadeautips.nl vind je affiliate links die leiden naar webshops zoals Bol.com. Als een websitebezoeker via deze links uiteindelijk een aankoop doet bij zo’n webshop, verdient Kindcadeautips.nl daar een commissie over: een percentage van het aankoopbedrag. Dit kost de websitebezoeker niets extra en je support hier Kindcadeautips.nl mee. Daardoor kunnen we blijven bestaan én de leukste cadeautips voor je verzamelen.

Heb je een webshop met een interessant affiliate programma voor Kindcadeautips.nl? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Statistieken

Kindcadeautips.nl is opgericht in april 2021. Inmiddels trekt de website tussen de 40.000 en 60.000 unieke bezoekers per maand. De meeste bezoekers komen in de maanden oktober, november & december: dé periode om Sint- en kerstcadeautjes in te slaan!

Bron: Google Analytics (september/oktober 2023)

Over Kindcadeautips.nl

Kindcadeautips.nl is een website bomvol de leukste cadeautips voor kinderen. Of je nu een cadeautje zoekt voor je eigen kind of voor de zoon of dochter van vrienden of familie: het vinden van een geschikt cadeau kan een hele uitdaging zijn. Want wat vinden kinderen anno 2023 nu écht leuk?

Op Kindcadeautips.nl doe je inspiratie op en hebben we de leukste cadeautips voor kinderen van 0 t/m 12 jaar voor je verzameld. En wel zo fijn: via onze website bestel je direct je cadeautje vanuit je luie stoel bij populaire webshops zoals Bol.com en Intertoys.