Cadeautip: educatieve speelkits van Lovevery (gebaseerd op Montessori!)

Ben je op zoek naar een originele cadeautip voor baby’s of een kind van 1, 2 of 3 jaar? Een cadeau dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens bijdraagt aan de educatieve ontwikkeling van het kindje? Dan zijn de speelkits van Lovevery een goede cadeautip! Deze superleuke, hippe speelsets zijn geïnspireerd op de Montessori-methode en bevatten speelgoed die helemaal aansluiten bij de levensfase van het kindje. We vertellen je graag meer over deze speelkits!

Over de speelkits van Lovevery

De Lovevery speelkits zijn een geweldige manier om kinderen spelenderwijs te laten leren. Deze speelkits zijn geïnspireerd door de Montessori-methode, wat betekent dat ze zijn ontworpen om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling op een manier die aansluit bij hun natuurlijke nieuwsgierigheid en behoeften.

Elke Lovevery speelkit is zorgvuldig samengesteld en bevat speelgoed en activiteiten die specifiek zijn afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen. Van baby’s tot peuters: er is een speelkit voor elke leeftijdsgroep.

De speelkits bevatten een mix van:

  • educatief speelgoed
  • boeken
  • andere materialen die de zintuigen stimuleren, de fijne motoriek ontwikkelen en de cognitieve vaardigheden bevorderen. 

Elke kit wordt bovendien geleverd met een handleiding die ouders helpt de activiteiten op de juiste manier aan te bieden en hen inzicht geeft in de ontwikkelingsfasen van hun kind.

Speelkits in abonnementvorm

Wat een top idee van Lovevery: de speelkits zijn verkrijgbaar in abonnementsvorm. Dit betekent dat je elke 2 of 3 maanden een nieuwe speelkit ontvangt die aansluit bij de volgende ontwikkelingsfase van je kindje. Superhandig, want zo hoef je zelf niet steeds op zoek te gaan naar nieuw en passend speelgoed.

  • Het abonnement is flexibel en kan op elk moment worden gepauzeerd of geannuleerd. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien wordt elke Lovevery play kit gratis bij je thuis bezorgd. Ideaal voor drukke ouders die wel wat gemak kunnen gebruiken.
  • Het is ook mogelijk om een abonnement cadeau te geven. Zo geef je niet één, maar meerdere cadeaus die gedurende het jaar worden bezorgd. Een unieke en verrassende manier om een nieuwe ouder te ondersteunen in de ontwikkeling van hun kleintje.

Een abonnement op de Lovevery speelkits is dus een cadeau dat blijft geven. Zowel voor de ouders als voor het kindje. Het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je kindje altijd speelgoed heeft dat past bij zijn of haar ontwikkelingsfase. En zeg nou zelf, is er een mooier cadeau dan dat?

Lovevery speelkits voor baby’s

Lovevery speelkits zijn speciaal ontworpen voor baby’s om hun ontwikkeling te stimuleren. Elke kit zit vol met speelgoed en activiteiten die passen bij hun ontwikkelingsfase. Van geboorte tot 12 maanden, er is een kit voor elke fase.

In de eerste maanden helpt de speelkit je baby’s zintuigen en fijne motoriek te ontwikkelen met zachte knuffels, kleurrijk speelgoed en contrastrijke boeken. De speelkit voor 3-4 maanden focust op hand-oogcoördinatie en fijne motoriek met grijpspeeltjes, rammelaars en activiteitenbogen.

Als je baby tussen de 6-12 maanden oud is, stimuleert de speelkit hun cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen met stapelblokken, vormsorteerders en interactieve boekjes.

Kortom, Lovevery speelkits zijn een top cadeau voor kersverse ouders die op zoek zijn naar educatief speelgoed dat de ontwikkeling van hun baby ondersteunt. Ze laten baby’s spelenderwijs leren en groeien, terwijl ouders handleidingen krijgen om hen te begeleiden.

Kraamcadeau tip: De Waarnemer Speelkit (0-12 weken)

Onze cadeautip voor baby’s: De Waarnemer Speelkit! Deze kit is speciaal ontworpen voor baby’s in de leeftijd van 0-12 weken. Een perfect kraamcadeau voor meisjes en jongens, dus! In deze fase zijn baby’s vooral bezig met het verkennen van hun zintuigen en het ontwikkelen van hun fijne motoriek. De speelkit bevat zorgvuldig geselecteerd speelgoed en activiteiten die perfect zijn afgestemd op deze behoeften: van een spiraalmobiel (ideaal om mee te spelen/af te leiden tijdens het verschonen), de zintuigenslinger en siliconen rammelaar met bal.