5 kraamcadeaus die het altijd goed zullen doen

Is iemand van je familie of vrienden onlangs bevallen? Dit is een ontzettend mooie maar ook stressvolle periode voor haar. Daarom is het slim om een mooi kraamcadeau te geven voor de baby. In deze blog ontdek je welke kraamcadeaus het altijd goed zullen doen.

Knuffels

In de eerste plaats zijn knuffels het ideale kraamcadeau om te halen. Elk kindje houdt van knuffels, hoe jong ze ook zijn. Een knuffel geeft een kind veel voldoening vanwege het schattige uiterlijk, maar ook doordat de textuur fijn is om aan te voelen. Je hebt hierbij ontzettend veel ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Ons voorstel? Haal een schattige konijn knuffel van een plek als myhummy.nl. Dit is de veiligste diersoort qua knuffels om uit te kiezen.

Babyboeken

Babyboeken zijn niet alleen leuk om te krijgen, ze zijn ook enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een baby. Ze stimuleren de luistervaardigheden, helpen bij het opbouwen van een vocabulaire, en zijn perfect voor wat knusse tijd samen. Er zijn zoveel soorten boeken te vinden, van knisperboekjes tot aan kartonnen beeld boekjes die speciaal ontworpen zijn voor kleine handjes om vast te houden. Plus, het is de perfecte manier om een liefde voor lezen al vroeg te starten.

Ultrazachte dekens

Een super zachte babydeken is niet alleen ideaal voor tijdens koude nachten, maar ook perfect voor knuffelmomenten op de bank of als een comfortabel speelmatje op de grond. Zo’n dekentje is ook gewoon een prachtige toevoeging aan de babykamer. Van de zachte pastelkleuren tot aan de levendige designs, er is altijd wel een stijl die perfect past bij de smaak van de ouders en de inrichting van de kamer.

Bijtspeeltjes

Bijtspeeltjes zijn de onbetwiste redders in nood voor elke ouder met een baby waarbij de tandjes doorkomen! Ze zijn namelijk ontworpen om het ongemak van doorkomende tandjes te verzachten, stimuleren de ontwikkeling van de mondspieren en ondersteunen de motorische vaardigheden door het vastpakken en manipuleren. En het leuke is, deze speeltjes komen in allerlei vormen, maten en texturen – van natuurlijk rubber tot BPA-vrije kunststoffen, en zelfs biologisch katoen.

Een muziekspeeltje

Is er iets schattiger dan de twinkeling in de oogjes van een baby wanneer de eerste noten van een muziekje klinken? Muziekspeeltjes zijn een echte schatkist voor de zintuigen van baby’s en peuters. Deze speeltjes stimuleren niet alleen het gehoor, maar moedigen ook aan tot aanraking en ontdekking. Van zachte, knuffelbare dierenvriendjes met ingebouwde slaapliedjes tot interactieve muzikale speelborden die elke druk op een knop belonen met lichtjes en geluid – de mogelijkheden zijn eindeloos! Naast dat het superleuk is, helpt muziek ook bij de ontwikkeling van het brein. Het bevordert de cognitieve vaardigheden, verbetert het geheugen en kan zelfs helpen bij het ontwikkelen van een gevoel voor ritme en coördinatie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Myhummy.nl.