Cadeautip: Gepersonaliseerd kinderboek van BubblyDoo

Ben je op zoek naar een origineel én persoonlijk cadeau voor de verjaardag van een kind? We delen graag deze leuke cadeautip met je: een gepersonaliseerd kinderboek van BubblyDoo. De naam van het kind komt in het boek te staan en de hoofdrolspeler kan je zelfs zo samenstellen qua kleding, oogkleur en haarkleur, dat deze precies op de ontvanger van het boekje lijkt! Hoe leuk is dat?

Voorlezen: welk kind is er nu niet dol op? Veel ouders beginnen al op jonge leeftijd met het voorlezen van hun kind. Een gezellig momentje samen én ook nog eens supergoed voor de ontwikkeling van een kind. Een voorleesboekje is dan ook altijd een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Maar een gepersonaliseerd kinderboek waarin de ontvanger van het boekje ook nog eens de hoofdrol speelt: hoe leuk is dat?! In dit artikel vertellen we je alles over de gepersonaliseerde kinderboekjes van BubblyDoo: een online webshop vol leuke, gepersonaliseerde cadeautjes voor kinderen.

Kies uit meer dan 10 verschillende kinderboekjes

Bij BubblyDoo heb je de keuze uit meer dan 10 verschillende kinderboekjes voor allerlei leeftijden. Het leuke is dat het online assortiment continu wordt uitgebreid en aangevuld met nieuwe boekjes. Zo vind je boeken van K3, Winx, Bumba, Samson en Marie en L.O.L. Het is natuurlijk superleuk om een kinderboekje samen te stellen van een karakter waar de ontvanger van het boekje een grote fan van is.

Wij stelden uiteindelijk een gepersonaliseerd Bumba-boekje samen over optreden in het circus, geschikt voor kindjes van 0-4 jaar. Dit boekje is dan ook een superleuk babycadeau voor een babyshower, kraamfeest of kraamvisite.

En zoek je een gepersonaliseerd cadeau voor een wat ouder kind, waar het hele gezin plezier van heeft? Bij BubblyDoo vind je ook gepersonaliseerde bordspellen, geschikt voor de hele familie. Sinds kort vind je bijvoorbeeld ook een Bumba bordspel bij BubblyDoo. 

Bumba kinderboekje
Bumba persoonlijk kinderboek

Gepersonaliseerd kinderboekje van Bumba

Bij BubblyDoo vind je meerdere kinderboekjes van Bumba: een absolute hit bij veel kleine kinderen.

Het boekje dat wij hebben samengesteld, gaat over een circusoptreden van Bumba, samen met de ontvanger van het boekje, in dit geval de 3 maanden oude Olivia! Op de cover van het boekje komt de naam van het kindje te staan en kan je linksonderin ook een foto van het kind toevoegen. Dit kan bij bijna alle boekjes!

Bij elk boekje kan je veel persoonlijke keuzes maken. Je kan bijvoorbeeld bepalen wat de haarkleur en oogkleur moeten zijn van de hoofdrolspeler en wat de lievelingskleur is (in het geval van dit boekje kozen wij voor “geel”: de cover, het kledingstuk én de circustent krijgen dan de favoriete kleur van het kind).

Door het boekje heen zie je dan ook veel persoonlijke elementen voorbij komen. In het geval van dit boekje kon je zelfs de namen van vier vriendjes van het kindje toevoegen. De namen worden dan ook gebruikt in het boek, een superleuk herkenningspunt voor het kind, natuurlijk!

Bestellen & verzending

Nadat je het boekje hebt samengesteld, duurt het ongeveer 5 à 6 werkdagen voordat je het boekje in huis hebt.

BubblyDoo

Tijdens het bestelproces kan je veel persoonlijke keuzes maken. Maak je het boekje voor een jongen of meisje? Wat is de voornaam van het kind? Zijn of haar lievelingskleur en huidskleur? Welke outfit draagt het kindje graag en wat is zijn of haar talent?

Voor welke leeftijden zijn deze gepersonaliseerde kinderboekjes?

Bij BubblyDoo vind je boekjes voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. Vanaf de leeftijd van 5 à 6 jaar beginnen kinderen voorzichtig met lezen. Op den duur kan het kind dus zélf het kinderboekje lezen dat hij of zij heeft gekregen. En tot die tijd is het natuurlijk heerlijk om lekker bij papa, mama, opa of oma op schoot te kruipen en voorgelezen te worden.

Gepersonaliseerd kinderboek

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BubblyDoo. In dit artikel vind je affiliate links. Als je via deze link een gepersonaliseerd kinderboekje samenstelt en aanschaft, ontvangt Kindcadeautips.nl een percentage van het aankoopbedrag. Jou kost het niets extra en je helpt ons om dit platform te blijven ontwikkelen met leuke cadeautips!