Funko pops zijn de nieuwe trend!

Wanneer je een beetje van verzamelitems houdt, dan heb je vast weleens de funko pops voorbij zien komen. Deze grappige speeltjes zijn namelijk heel leuk om te verzamelen of juist om ze door te verkopen. Je kunt deze leuke figuren herkennen aan hun hoofd, verbonden aan een klein lichaampje. Op die manier weet je zeker dat je te maken hebt met een funko pop en dat je dus een verzamelitem in handen hebt. Ze komen in allerlei soorten vormen en maten, zo heb je funko pops van actiefiguren tot aan bekende acteurs. Hieronder lees je precies hoe en waarom deze poppen zo leuk zijn!

Funko pops

Populair om te verzamelen

Allereerst is het goed om te weten dat funko pops echte verzamelitems zijn. Zo kan het zijn dat veel mensen een bepaalde funko pop willen hebben, om aan hun collectie toe te kunnen voegen. Funko pops zijn over het algemeen redelijk makkelijk te verkrijgen, totdat je op zoek bent naar een speciale funko pop. Zo kan het zijn dat er verschillende limited editions zijn, waardoor je je best moet doen om die te mogen toevoegen. Funko pops zijn dus populair omdat ze veel verzameld worden en daardoor ook erg gewild zijn. 

Verschillende figuren

Daarnaast zijn deze funko pops ook heel populair door de verschillende figuren. Het gaat namelijk om een poppetje, waarbij het hoofd groter is dan het lichaam. Het is dus goed om te weten dat veel funko pops zijn afgeleid van bestaande figuren. Zo heb je bijvoorbeeld funko pops van Disney. Deze poppetjes zijn allemaal afgeleid van een bekend Disney-figuur. Er zijn honderden Disney-figuren die echt een must zijn om te hebben in je verzameling. Zo heb je bijvoorbeeld Mickey Mouse die je kunt kopen, heb je diverse prinsessen uit sprookjes en heb je Winnie the Pooh die je kunt sparen. Op die manier kun je je hele wereld van Disney in een poppetje kopen.

Naast Disney zijn er natuurlijk veel andere figuren die je kunt kopen om bij je verzameling toe te voegen. Zo zijn er verschillende personages van films en series te verkrijgen. Denk hierbij aan films zoals Harry Potter, Game of Thrones en Star Wars. Voor deze filmliefhebbers is het natuurlijk supertof om een funko pop in huis te halen, daarom is het ook een populaire trend.

Een goede cadeautip

Een funko pop is ook een leuk cadeautje om te geven aan een echte liefhebber. Deze poppen zijn er namelijk in verschillende limited editions en daarom is het leuk om iemand helemaal te verrassen met dit toffe cadeau. Kies een pop uit die hij of zij nog niet in de collectie heeft. Op die manier weet je zeker dat het goedkomt en dat hij of zij blij zal zijn met het cadeautje dat je mee brengt. Daarnaast is een funko pop ook een leuk cadeau om te krijgen. Vraag dus aan verschillende vrienden of je er eentje mag hebben.

Niet alleen voor de verzamelaars is het leuk om een funko pop cadeau te krijgen. Ook voor kinderen is dit fantastisch speelgoed om te krijgen. Het is ook zeker geschikt voor kinderen om hiermee te spelen en om hiervan te genieten. Kies dus een personage dat ze helemaal leuk vinden en neem het mee voor de verjaardag.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Duocommerce.nl.