5x duurzame cadeaus voor kinderen die jarenlang meegaan 

Een leuk cadeau is vaak een cadeau waarvan je echt lang plezier hebt. Het is zonde om een cadeau te geven dat snel kapot gaat, zeker omdat het waarschijnlijk niet goedkoop zal zijn. Daarom hebben wij speciaal voor jou vijf mogelijkheden op een rijtje gezet.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is niet alleen een cadeau waarvan je kinderen jarenlang kunnen genieten, maar zorgt er ook nog eens voor dat ze naar buiten gaan! Waar moet je dan aan denken? Schommels, trampolines en fietsen zijn ideale cadeaus die jarenlang meegaan en je kind ook motiveren om te bewegen. Als je goed voor je buitenspeelgoed zorgt kan het zelfs nog een generatie meegaan, zo kan je het verkopen of zelfs je kleinkinderen er mee laten spelen! Een goede investering dus! 

Muziekinstrumenten

Als je een cadeau wilt geven dat zelfs generaties lang in de familie kunnen blijven is een muziekinstrument echt een hele leuke optie. Instrumenten zijn echt duurzaam en kunnen door meerdere mensen gebruikt worden. Een instrument leren spelen is ook nog eens ontzettend leerzaam. Bevorder de ontwikkeling van je kind. Niet alleen leren ze om muziek te spelen, maar ze worden er zelfverzekerder van en krijgen een beter geheugen. 

Bouwsets

Een bouwset van goede kwaliteit kan echt keer op keer gebruikt worden. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten bouwsets op de markt dat er voor iedereen wel een leuke tussen zit. Kies voor een modelbouw van stevige materialen zoals hout of metaal. Speedcube.nl heeft vele soorten bouwsets die echt lang mee gaan en dat ook nog eens voor een leuke prijs. Metalen modelbouw kan ook echt heel uniek zijn en zelfs super realistisch lijken!

Wil je er extra lang mee doen? Koop een modelbouw die jouw kind als pittig zal ervaren, als de bouwset nu niet afgemaakt kan worden kan dit waarschijnlijk wel in een paar maanden, dus heb je er twee keer plezier van! 

Boeken

Boeken zijn altijd al een populair cadeau geweest, en voor goede reden ook. Wanneer kinderen eenmaal in een boek zitten willen ze vaak niet meer stoppen met lezen. Een echt goed boek wordt zelfs twee keer gelezen! Het is al helemaal top als het een boekenserie is. Als je kiest voor een populair en tijdloos boek zoals Harry Potter of The Hunger Games heb je sowieso een boek waar je jarenlang plezier van hebt. Kies dus voor een populair boek. Ook als je een boek koopt die niet heel tijdloos is, kan dit heel leuk zijn voor later om op terug te kijken. 

Spellen en puzzels

Er zijn ontzettend veel spellen die al jarenlang gespeeld worden. Spellen waar mensen nog steeds enthousiast over worden zodra ze de naam horen. Denk aan spellen zoals Uno. Iedereen kent deze populaire spellen en ze zullen ook nog lang leuk blijven. Het is altijd leuk om je eigen kopie van een spel te hebben zodat je het altijd kan spelen! Bordspellen, kaartspellen en fysieke spellen zijn allemaal goed voor de ontwikkeling van een kind. Kies een leuk spel uit en speel elk jaar weer met het gezin deze leuke spellen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Speedcube.nl.