Leuke cadeaus voor een prijsuitreiking

Heb jij binnenkort een sportdag, familiedag of ander uitje waar ook een stukje competitie bij komt kijken? Een mooie prijsuitreiking is dan natuurlijk onmisbaar. Nu kun je de winnaar traditioneel belonen met een grote beker, maar heb je ook al aan andere opties gedacht? We hebben een aantal leuke cadeaus voor een prijsuitreiking voor je onder elkaar gezet. 

Waardecheque

Een waardecheque voor de winnaars

Wil je dat de winnaar echt een cadeau krijgt waar die persoon, of het team, iets aan heeft? Kies dan voor een waardecheque! Bijvoorbeeld voor een leuk dagje uit naar de bios, een pretpark of met een bedrag dat zelf te besteden is. Sommige bestemmingen hebben zelf een cadeaubon om uit te delen, maar niets is leuker dan op het podium staan bij een prijsuitreiking met een echte grote cheque in de handen. 

De oplossing? Je kunt gewoon zelf een cheque maken, met de inhoud die jij er op wilt hebben. Je kunt dan zelf bepalen hoe groot je de plaat van de waardecheque wilt hebben, wat de prijs is en welke voorwaarden hier eventueel aan gebonden zijn. Zo heb je een leuk cadeau voor later, maar heeft de winnaar tijdens de prijsuitreiking toch een fysieke prijs in handen! 

Een troostpakketje met lekkers

Om het team te troosten die net niet, of helemaal niet, heeft gewonnen kun je een heerlijk troostpakket samenstellen vol met lekkers. Denk aan een mega snoep pot of een goedgevulde picknickmand met allemaal lekkere hapjes, een sapje en misschien nog een ander kleinigheidje. 

Wanneer je voor een heel team een prijs moet hebben kun je kiezen voor een mega pakket voor het gehele team, wat waarschijnlijk direct wordt opgegeten, of een klein pakketje per persoon. Je zou er per persoon ook een lekker zeepje bij kunnen doen (vooral succes bij de meisjes) om de zonden van de nederlaag af te kunnen wassen.

Bloemen zijn altijd goed

Misschien een beetje cliché, maar wie wordt er nu niet vrolijk van een bosje bloemen? Leuk voor de ouders, maar voor de kids zijn er ook volop soorten ‘bloemen’ te bedenken. Een bloemen boeket met wat lekkers of wat dacht je van bloemen van lego? Als je wel voor echte bloemen kiest is het om te kiezen voor een bosje, of losse bloem, die nog moet bloeien. Hierdoor is het boeket ook het minst kwetsbaar als het tijdens de dag van uitreiking even moet staan. 

Wanneer je niemand met lege handen naar huis wilt laten gaan na de uitreiking kun je er zelfs voor kiezen iedereen een bosje bloemen mee te geven. Al is het een roos per persoon, het klassieke snoepvakje als afscheid of wat anders leuks. Een klein gebaar wordt altijd gewaardeerd. 

Stel een goodie-bag samen

Je kent het vast wel, zo’n goodie bag die door bedrijven is volgestopt met accessoires zoals een pen, tasje, bidon en noem maar op. Toch kun je zo’n goodie bag ook super leuk samenstellen met persoonlijke items of herinneringen van alle deelnemers. 

Hebben jullie als klas, vrienden of familie een vaste gewoontes of misschien wel een eigen logo of slogan die vaak wordt geroepen? Stel een persoonlijke goodie-bag samen met leuke spulletjes om het cadeau echt persoonlijk te maken! Je kunt het zelfs professioneel laten bedrukken voor een onuitwisbare indruk.

Zo kun je allerlei leuke items laten bedrukken met een persoonlijke tekst of foto via een online drukkerij. Hiermee maak je een persoonlijke herinnering die de winnaar niet snel zal vergeten!

Welk cadeau zou voor jou goud waard zijn? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Flyerzone.nl.