Top 10 cadeaus voor 12-jarige meiden [2024]

Ben je op zoek naar een leuk én passend cadeau voor een meisje van 12? Kindcadeautips.nl helpt je graag! Op deze pagina hebben we 10 leuke cadeautips voor 12-jarige meiden verzameld, helemaal up-to-date voor 2024!

1. Waterfles

Een waterfles is handig én leuk cadeau voor een meisje van 12. Een waterfles kan ze op vele momenten gebruiken: om mee naar school te nemen, tijdens het sporten of gewoon in huis. Check bijvoorbeeld eens de waterflessen van Air Up, een superpopulair merk onder de jeugd. De drinktuit van deze kleurrijke flessen zijn voorzien van een geur, waardoor het lijkt alsof je de smaak ook echt proeft. Maar dan een stuk gezonder dan veel zoete drankjes, want in feite drink je gewoon water! Ook een leuke tip: de Dopper-flessen. Goed voor het milieu én ook nog eens verkrijgbaar in hippe kleurtjes.

2. Planner

Veel meiden van 12 gaan voor het eerst naar de middelbare school of misschien zelfs al naar de tweede klas. Hoe dan ook: er komt ineens een flinke stapel huiswerk bij en goed plannen, is dan ook belangrijker dan ooit. Dat wordt een stuk makkelijker én leuker met een hippe planner voor het nieuwe jaar. Helemaal klaar voor een nieuw jaar!

3. LEGO Friends

En ook al zijn meiden van 12 soms al flinke pubers, veel meiden vinden het nog steeds heerlijk om te spelen met hun favoriete speelgoed. Zo is LEGO Friends erg populair onder jonge meiden. Voor elk budget vind je wel een LEGO Friends cadeau, ook een superleuke cadeautip voor Sinterklaas of Kerst!

4. Rituals producten

Producten van Rituals zijn erg populair bij vrouwen en ook bij meiden van 12 begint de interesse in heerlijke showergels, bodyscrubs en bodylotions te komen. Rituals-producten zijn dan ook altijd een goed cadeau! Ga voor een complete giftset met verschillende producten of koop een product uit de favoriete lijn van de ontvanger van het cadeau. Een tip voor meiden van 12 jaar: The Ritual of Sakura lijn of Ritual of Ayurveda lijn. Heerlijke bloemige en fruitige geuren: perfect voor jonge meiden! 

5. The Floor is Lava spel

De spel “The Floor is Lava” is een superleuk spel voor 12-jarige meiden om gezellig met hun vriendinnen te spelen. Bij dit spel is er één regel: de vloer is lava en mag dus niet aangeraakt worden! Leg de gekleurde matten door de ruimte heen,draai aan de kleurenwijzer en spring naar de juiste mat om jezelf een veiligheid te brengen. Een soort Twister, dus – maar dan nóg uitdagender! 
The Floor is Lava – Actiespel – Kinderspel (ML)

Koop bij:

bol.com (€16,13)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01

6. Bullet Journal schrijfboekjes

Misschien zit het meisje voor wie je een cadeau zoekt al op de middelbare school of gaat ze binnenkort naar de eerste klas van de middelbare. Hoe dan ook: een schrijfboekje komt altijd van pas! Om in de klas te gebruiken of als tekenblok of dagboek thuis. Tip: geef een Bullet Journal cadeau. Een notitieboekje waarvan de bladzijdes voorzien zijn van minuscule stipjes. Geschikt om in te schrijven en te tekenen: wat je maar wil! 

7. Muziekbox

Een muziekbox is een cadeau dat perfect past bij meiden van 12. Ze kunnen de box meenemen als ze afspreken met vriendinnen of een dagje uitgaan, zoals bijvoorbeeld naar het strand of zwembad. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om op je eigen slaapkamer naar muziek te luisteren of de box te verbinden met je laptop of tv voor optimaal geluid van een serie of film.

8. TopModel creatief boek

Een TopModel creatief boek is een leuk cadeau als de ontvanger van jou cadeau dol is op creatief bezig zij, mode en make-up. In de boeken kan het meisje poppen een complete eigen outfit of make-up look geven, helemaal zelf ontworpen. 

9. Dobble Classic spel

Een gezellig kaartspelletje waar snelheid en goede reflexen het allerbelangrijkste zijn. Zorg ervoor dat je de eerste bent om het overeenkomstige symbool op twee kaartjes te bekennen. Gelukt? Dan win jij de ronde! Wie uiteindelijk de meeste sets heeft verzameld, wint. Een superleuk spelletje voor 12-jarige meiden om te spelen met hun vriendinnen (of gezellig met het hele gezin!) 
Dobble Classic – Kaartspel

Koop bij:

bol.com (€13,85)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01

10. Leesboeken voor meiden van 12 jaar

Sommige pubers houden er wel van andere niet: lezen. Maar als je eenmaal bent begonnen met een goed boek dan kun je niet meer stoppen, zelfs pubers niet. Bovendien is lezen erg goed voor de ontwikkeling van een kind. Een boek is dan ook een erg leuk verjaardagscadeau voor een meisje van 12 die houdt van lezen. 

Wat is een leuk cadeau voor meiden van 12?

Cadeau meisje 12 jaar

Wat past er bij 12-jarige meiden?

Een cadeau uitzoeken voor een 12-jarige… dat kan best een hele uitdaging zijn. Want wat vinden die pubers tegenwoordig leuk? Je wil natuurlijk een passend cadeau uitzoeken.

Een meisje van 12:

  • Zit in principe in groep 8 of in de eerste klas van de middelbare school
  • Leert op de middelbare school vakken als Frans, wiskunde & natuurkunde.
  • Zit in de puberteit
  • Begint een duidelijke eigen mening te ontwikkelen
 
Zoek je een cadeau voor een jongen van 12 jaar? Die vind je ook op Kindcadeautips.nl, net als 10 leuke cadeaus voor 12-jarige kinderen.