10 leuke cadeaus voor jongens van 9 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 9 jaar? Dat kan soms best lastig zijn. Om je een beetje te helpen wat meer informatie over een jongen van 9 jaar. Deze helpen je, naast de top 10 cadeaus op deze pagina, hopelijk met het uitzoeken van het perfecte cadeau.
Cadeau jongen 9 jaar

Wat past er bij een jongen van 9 jaar?

Een jongen van 9 jaar:

  • Is best wel zelfstandig.
  • Zit doorgaans in groep 5 of 6.
  • Is bezig met gevorderd leren schrijven, lezen en rekenen.
  • Is vaak wel toe aan wat meer uitdaging.


Zoek je een cadeau voor een meisje van 9 jaar? Of een leuk, genderneutraal cadeau voor kinderen van 9 jaar? Ook die vind je op Kindcadeautips.nl

1. Knikkerbaan

Knikkerbanen zijn ook tegenwoordig nog steeds mega populair! Check bijvoorbeeld deze knikkerbaan: een set met diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken waar je je knikkers overheen kunt laten rollen. Er zijn diverse uitbreidingen maar dit is een mooie startersset met onder andere opdrachten, een magnetisch kanon en 6 knikkers.

2. Domino set

Domino blijft leuk! Het stimuleert het ruimtelijk inzicht en vraagt om probleemoplossend denken; een perfect cadeau voor een jongen van 9. Hoe leuk is deze Domino Express Starter Lane? Zet alle dominosteentjes op een rij, zet de slalomtoren in elkaar en leg de bal bovenaan. Geef de bal een tikje en zorg ervoor dat alle dominostenen in één keer omvallen. 

Domino Express Starter Lane – Bouwset

Koop bij:

bol.com (€15,00)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01

3. Spiderman stickers

Een uitgebreid sticker pack met 50 verschillende Spiderman stickers die elk oppervlakte opleuken! De sticker variëren in formaat van 3 tot 6 centimeter en verkleuren niet als ze in aanraking komen met UV-licht. Handig om te weten; de stickers zijn makkelijk te verwijderen en laten geen lijm achter.

4. Ticket to Ride bordspel & uitbreidingen

Superleuk bordspel waarmee je op basis van getrokken kaarten routes door heel Europa moet leggen met je trein. Je legt je eigen routes en probeert ondertussen de routes van de andere spelers te saboteren. Een strategisch spel die wat meer uitdaging vraagt van de spelers maar zeker een geschikt cadeau is voor een jongen van 9. Uit te breiden met diverse andere varianten.

5. Pokémon puzzel & pennenbak

Toffe set om je eigen pennenbak mee te puzzelen. Met 54 kunststof puzzelstukjes maak je je eigen pennenbak met Pokémon afbeelding. Ontzettend leuk om eerst zelf wat te maken en het daarna met veel plezier te gebruiken.

6. NERF gun

Met een NERF gun kunnen kinderen spelenderwijs op een veilige manier schieten. Deze gun heeft bijvoorbeeld 3 tactische rails en bevestigingspunten voor een schoudersteun en een loop om extra precies te kunnen schieten. Je kunt hiermee 6 darts afschieten zonder te laden en wel tot 27 meter ver schieten. Om veiligheid te garanderen wordt aangeraden alleen de officiële NERF-darts (12 meegeleverd) te gebruiken en gebruik te maken van oogbescherming, dit laatste is niet bijgeleverd.

NERF Elite 2.0 Commander RD 6 – Blaster

Koop bij:

bol.com (€12,99)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01

7. LEGO

LEGO: welke 9-jarige jongen is er nu niet dol op? Er zijn veel leuke LEGO-sets te verkrijgen voor elk budget. Dit zijn op dit moment de populairste LEGO-sets bij Bol.com voor 9-jarige jongens. Onder andere de veelzijdige LEGO City sets, maar ook de LEGO Star Wars voor echte Star Wars fans zijn een aanrader:

8. Kleurkoffer

Deze kleurkoffer is het perfecte cadeau voor een creatieve jongen van 9. De uitgebreide kleurkoffer bevat diverse kleur artikelen van goede kwaliteit en is makkelijk mee te nemen. De set bevat maar liefst 150 onderdelen en de materialen zijn makkelijk afwasbaar van huid en kleding.

9. Halli Galli

Bij dit spel krijgt elke speler een gedekte stapel kaarten waarop één of meerdere vruchten staan. Om beurten draaien de spelers een kaart om zodat alle spelers ‘m tegelijk zien. Als van een bepaalde vrucht exact vijf exemplaren te zien zijn, moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. Ben je de snelste? Dan krijg je alle kaarten. Als je kaarten op zijn ben je uitgeschakeld en wie als langs overblijft, wint.

Halli Galli      Actiespel

Koop bij:

bol.com (€15,59)
internet-toys.com (€16,95)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01

10. Het raadsel van alles wat leeft (boek)

Een prachtig boek van successchrijver Jan Paul Schutten. In dit boek deelt hij zijn kennis over het leven en de evolutie en beantwoord hij verschillende vragen. Bijvoorbeeld hoe leven is ontstaan, hoe levende dingen zich voortplanten en waarom alles wat leeft ook een keer doorgaat. Het boek geeft heldere antwoorden is heeft prachtige en grappige illustraties.

Het raadsel van alles wat leeft

Koop bij:

bol.com (€27,99)
Laatst bijgewerkt op: 20 mei 2024 - 09:01