10 leuke cadeaus voor jongens van 8 jaar [2024]

Zoek je een leuk cadeau voor een 8-jarige jongen? Dat kan best ingewikkeld zijn! Want wat vindt een jongen van 8 jaar tegenwoordig écht leuk en wat hebben ze nog niet? Doe inspiratie op en ontdek 10 leuke cadeautips voor jongens van 8 jaar. Voor hun verjaardag, het behalen van hun zwemdiploma of een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst.

Cadeaus en leuk speelgoed voor jongens van 8 jaar

1. Gevechtsrobots

Deze set bestaat uit twee op afstand bestuurbare gevechtsrobots inclusief twee controllers. De groene en zwarte robots hebben een stoer uiterlijk, LED verlichting en stoere geluidseffecten. Het is zowel mogelijk om beide robots te besturen als om tegen de computergestuurde robot te vechten. De set werkt op 3x AA batterijen, deze zijn niet meegeleverd.

2. Knutselen met papierstroken

Zoek je een cadeau voor een jongen van 8 jaar die dol is op knutselen? Met deze set haal je eindeloos knutselplezier in huis. In de bijgeleverde handleiding leer je de stroken op verschillende manieren vouwen zodat je 11 verschillende figuren kunt maken. De vormen hoef je alleen nog even uit te knippen en de accessoires zoals gezichten voor de gevouwen dieren, druk je gemakkelijk uit. Inclusief rechtshandige kinderschaar.

3. De Vloer is Lava spel

De Vloer is Lava is een gezelschapsspel waarbij je lekker in beweging bent. Het is makkelijk spel dat je snel onder de knie hebt en leuk is voor jong en oud. Bij dit spel doen de spelers net alsof de vloer gloeiend hete lava is. Je legt de gekleurde matten door de ruimte heen, draait aan de kleurenwijzer en spring vervolgens naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen. Het spel wordt steeds lastiger en wie als laatste overblijft, wint.
The Floor is Lava – Actiespel – Kinderspel (ML)

Koop bij:

bol.com (€16,13)
Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2024 - 03:08

4. Beverbende

In Beverbende draait het om tactiek en geheugen; een ideaal cadeau voor een jongen van 8 jaar. Elke speler heeft 4 kaarten met strafpunten voor zich liggen waarvan hij er twee mag bekijken. Bij elke beurt trek je een kaart waar je een actie meedoet zoals ruilen of invloed uitoefenen op de andere spelers. Alles met als doel om zo min mogelijk strafpunten te verzamelen.Degene met de minste strafpunten, wint de ronde.

Beverbende Kaartspel

Koop bij:

bol.com (€12,99)
Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2024 - 03:08

5. LEGO-sets voor 8-jarige jongens

Met nieuwe LEGO maak je bijna elke 8-jarige jongen wel blij. Ontdek de meest gewilde LEGO-sets van dit moment of check het uitgebreide assortiment LEGO op Bol.com. Je vindt altijd wel een set binnen jouw budget!

6. Pokémon Trainer Box

Prachtige box voor de echte Pokémon liefhebber. Inclusief 8 boosterpacks, 65 kaarthoezen, 45 Pokémon Energy-kaarten, dobbelstenen, markers en meer.

7. Spirograaf

Met een Spirograaf maak je de mooiste tekeningen en geometrische vormen. Je plaatst een vorm in de houder en volgt de vorm met je potlood. Er zijn duizenden verschillende creaties mogelijk en de ontvanger kan zijn creativiteit absoluut kwijt in dit cadeau. Inclusief diverse vormen, tandwielen, ontwerp pennen en markeerstiften.

8. Playmobil Brandweerwagen

Playmobil en brandwagens: welke 8-jarige jongen is er nu niet dol op? Combineer best of both worlds met deze stoere brandweerwagen van Playmobil. 

9. Dobble Classic

Dit snelle kaartspel is leuk voor jong en oud; degene met de snelste reflexen en beste observatie skills; maakt de meeste kans om te winnen. Het is de bedoeling om als eerste het overeenkomstige symbool te herkennen en zo de ronde te winnen. Elke ronde is weer leuk want er is maar één andere kaart in het spel die dezelfde afbeeldingen heeft als de kaart die je als speler voor je hebt. Door middel van je kaart mag je proberen het symbool te herkennen. Ben je de eerste? Dan mag je een kaart afnemen, plaatsen of afleggen afgaande op wel mini spel je met dit spel speelt.
Dobble Classic – Kaartspel

Koop bij:

bol.com (€13,85)
Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2024 - 03:08

10. Wie is het? spel

Ook nu is dit spel nog steeds een hit: Wie is Het? Een superleuk spel om te spelen met vriendjes of met het hele gezin. Een perfect cadeau voor een 8-jarige jongen!

Wie is het? – Kinderspel

Koop bij:

bol.com
Laatst bijgewerkt op: 19 juni 2024 - 03:08
Jongen 8 jaar

Wat past er bij een jongen van 8 jaar?

Om je een beetje op weg te helpen om een passend cadeau te vinden voor een jongen van 8 jaar, geven we je graag wat meer info over het leven van een gemiddelde, 8-jarige jongen.

Een jongen van 8 jaar:

  • Wordt al best zelfstandig.
  • Helpt papa of mama regelmatig met klusjes in huis, zoals groente snijden, de tafel dekken of de vaatwasser uitruimen.
  • Zit in principe in groep 4 of 5.
  • Kan al redelijk schrijven, lezen en rekenen.