10x cadeaus voor een jongen van 7 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 7 jaar? Op deze pagina vind je 10 tips! Doe inspiratie op voor het perfecte verjaardagscadeau, een origineel Sinterklaascadeau (voor pakjesavond of als schoencadeautje) of scoor een leuk Kerstcadeautje voor onder de boom.

1. Wie is het? spel

Dit klassieke spel kennen we allemaal wel. Elke speler kiest een figuur en houdt die geheim. Met behulp van ja- en nee- vragen moet je raden wie de ander gekozen heeft. Blijft eindeloos leuk!

2. Playmobil Brandweerwagen

Deze toffe pompwagen van PLAYMOBIL heeft een grote waterslag en een speciale uitrusting om brandjes te blussen waaronder een uittrekbare ladder. Inclusief 2 brandweermannen en heel veel brandweer accessoires!

3. LEGO Creator Wilde Leeuw

Met deze set maakt een kind een mooie leeuw die kan bewegen en zo de savanne op kan! De set is erg veelzijdig; zo kun je er ook voor kiezen om een struisvogel, zwijn of ander dier te maken. Deze set stimuleert absoluut de creativiteit en is eindeloos in- en uit elkaar te halen. Inclusief kleine gier. De set bestaat uit 224 delen voor urenlang bouw- en speelplezier.

LEGO Creator Wilde Leeuw – 31112

Koop bij:

bol.com (€24,98)
Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2024 - 03:05

4. Hot Wheels Lift & Launcher speelset

Deze coole set van Hot Wheels schiet met elastiek auto’s vooruit. Je kan de auto’s zo over een obstakel laten schieten en eindeloos stunten en experimenteren met kracht en snelheid. De set bestaat uit 3 baandelen en 1 auto. Superleuk als cadeau voor een jongen van 7 jaar die al Hot Wheels heeft maar ook perfect op zichzelf te gebruiken.

Hot Wheels Transporter Lift En Launch 40 Cm Oranje/blauw

Koop bij:

bol.com (€44,95)
Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2024 - 03:05

5. Gereedschapsgordel

Klust de 7-jarige ontvanger van jouw cadeau graag mee in huis? Met een speelgoed gereedschapsgordel kan hij op een speelse manier meehelpen en leren. Inclusief allerlei houten gereedschap om veilig mee te spelen en te oefenen.

6. Giet en schilder een dino

Een mooie set om zelf drie eigen dino’s van gips mee te maken. Met deze set giet je eerst de dino’s in gips. Als ze eenmaal snel gedroogd zijn, is het tijd om ze te beschilderen en er mee te spelen om ze het mooiste plekje van je kamer mee te geven. Niet onbelangrijk; zowel de verf als het gips zijn goed uitwasbaar uit kleding en van de huid. Perfect cadeau voor de creatieve jongens van 7 jaar!

7. Spiderman puzzel

Welke jongen is nou niet dol op Spiderman? Deze kinderpuzzel bevat 49 stukjes waarmee het kind 3 verschillende puzzel helemaal in Spiderman-thema.

8. Tuin klusset voor kinderen

Is het kind een echte tuinman in de dop? Deze tuinset van Bosch is een perfecte aanvulling op het buitenspeelgoed en lijkt precies op de producten voor volwassenen. Inclusief kruiwagen, handschoenen, hark en schep om volledig veilig mee te kunnen helpen in de tuin.

Bosch Tuinman Set met een Klein Kruiwagen

Koop bij:

bol.com (€24,99)
Laatst bijgewerkt op: 22 juli 2024 - 03:05

9. Hobby bouwsets van Teifoc

Geweldige sets om de creativiteit te stimuleren en de mooiste gebouwen te bouwen van natuurlijke materialen. Met de steentjes en echte mortel bouw je als een echte bouwvakker een muur of misschien zelfs een huis. Is het bouwwerk mislukt of wil je wat anders proberen? Het cement los binnen enkele uren op in water waarna de steentjes gewoon weer te gebruiken zijn. Makkelijk uitwasbaar en inclusief cementschaal, troffel, cement, steentjes, accessoires als deuren en ramen en duidelijke instructies.

Check ook eens de andere leuke bouwsets van dit merk om een fort, historisch huis, heus kasteel of brandweerkazerne te bouwen. 

10. Scoot & Ride step

Deze unieke step is één van de leukste die er momenteel te krijgen is; het is een loopfiets en step in één waardoor deze kan meegroeien met het kind. Een mooi passend cadeau voor een jongen van 7 jaar waar hij heel lang plezier van heeft.
Jongen 8 jaar

Wat past er bij een jongen van 7 jaar?

Een cadeau kopen voor een 7-jarige jongen kan best een uitdaging zijn. Wat vind een jongen van die leeftijd nou leuk? 

Een jongen van 7 jaar is al best zelfstandig en de kleutertijd ruim voorbij. Een jongen van 7 zit meestal in groep 3 of 4 en is bezig met leren schrijven, lezen en rekenen. De ontwikkeling gaat op deze leeftijd ontzettend snel en cadeau’s die de ontwikkeling stimuleren en naast leuk ook leerzaam zijn, zijn dan ook extra leuk om te geven.