10x kraamcadeaus voor meisjes

Hoera, it’s a girl! Ga je op kraamvisite en ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een meisje? Ontdek hier de leukste babycadeaus om cadeau te geven aan de ouders van het newborn meisje.

Kraamcadeau meisje

Populaire babycadeaus voor meisjes 

Eén van je vriendinnen, zussen, collega’s of kennissen is in verwachting van een meisje en je bent op zoek naar een origineel cadeautje voor de babyshower waar je uitgenodigd bent. Of het meisje is al geboren en nu zoek je het perfecte kraamcadeau omdat je op kraamvisite of naar een kraamfeest gaat. 

Het kan best lastig zijn om een cadeautje te vinden wat passend is voor een babymeisje, waar de ouders écht wat aan hebben en dat ze nog niet van iemand anders hebben gekregen. Want om nu als zoveelste visite met sokjes aan te komen…

Op deze pagina delen we leuke tips en inspiratie voor een babycadeau voor meisjes. Of je nu maximaal 15 euro, 25 euro of 50 euro uit wil geven: op deze pagina vind je een leuk kraamcadeau voor meisjes voor elk budget.

En zoek je een leuk kraamcadeau voor jongens? Ook die delen we natuurlijk met je op Kindcadeautips.nl!

Kraamcadeau meisje tot 15 euro

Voor een budget tot 15 euro kun je heel veel leuke babycadeautjes voor meisjes shoppen. Want het goede nieuws is: een leuk kraamcadeautje hoeft echt niet duur te zijn en gelukkig zijn er veel leuke babycadeaus te vinden voor een fijne prijs.

Wat dacht je van leuke voorleesboekjes? Veel ouders lezen hun kindje al van jongs af aan voor dus voorleesboekjes kunnen ze nooit genoeg hebben.

Ook rompertjes, zachte knuffels, speelgoed voor in bad, rammelaars of hydrofiele doeken zijn altijd handig én leuk om cadeau te krijgen als je net een kindje hebt gekregen.

Dit zijn populaire babycadeaus voor meisjes tot €15:

Kraamcadeau meisje tot 25 euro

Wil je wat meer uitgeven aan een babycadeau? Tot 25 euro kun je zéker een leuk kraamcadeautje voor een meisje scoren. Met een schattige outfit voor de newborn baby maak je de ouders altijd blij. Let wel goed op dat je babykleding koopt in de juiste maat die past bij het seizoen. Baby’s groeien supersnel de ouders een zomerjurkje geven in maat 50 terwijl ze in de zomer wordt geboren, is helaas een wat minder goed cadeau-idee. 

Andere leuke cadeautips onder de €25 voor babymeisjes zijn bijvoorbeeld (houten) speelgoed zoals een bijtring, een speelgoedkeukentje voor als ze straks wat ouder is, een blokkentoren of autobaan.

Binnen dit budget kun je ook leuke poppen kopen. Wie heeft er nu niet één gehad toen ze vroeger klein was? 

Kraamcadeau meisje tot 50 euro

Als je met meerdere mensen één groot kraamcadeau wil geven of je wil gewoon zelf een mooi, groot babycadeau kopen, dan zijn dit leuke cadeautips tot €50. Een leuke tip voor alle creatievelingen onder ons is om zelf een babypakket samen te stellen voor het pasgeboren meisje met allerlei leuke cadeautjes. Ook heel leuk: geef een loopauto, loopfiets of loopwagen voor wanneer het meisje straks wat groter is. 

Cadeau voor een baby meisje

Je beste vrienden, kennissen, buren, collega of familieleden hebben een jongetje gekregen. Je gaat langs op kraamvisite en wil natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar wat is nu een leuk cadeau voor een pasgeboren jongetje? Er is natuurlijk genoeg keuze, maar stiekem zie je door de bomen het bos niet meer en nutteloze of dubbele kraamcadeaus wil je voorkomen. 

Op de website Kindcadeautips.nl helpen we je een handje bij het vinden van een leuk cadeau voor een kind, van welke leeftijd dan ook. Ook voor meisjes van 0 jaar hebben we op deze site de leukste inspiratie en beste cadeautips verzameld voor jou. Kies uit één van de cadeaus op onze website of ontdek het brede aanbod kraamcadeautjes in webshops zoals Bol.com of andere webshops met originele cadeaus voor kinderen.

Speelgoed als cadeau voor een baby (meisje)

Ouders krijgen al veel spulletjes en speelgoed voor de baby en daarom kan het juist heel erg leuk zijn om een cadeautje te geven voor wanneer het meisje wat ouder is. Een leuke tip is baby speelgoed. Kindjes ontwikkelen enorm snel en daarom past er bij elke leeftijd weer ander speelgoed. Zeker in het eerste levensjaar maakt het kindje een enorme ontwikkeling door. Als je speelgoed wil geven als kraamcadeau voor een meisje, dan hoeft dat dus niet per se speelgoed voor baby’s te zijn. Ouders maak je eigenlijk ook altijd wel blij met leuk speelgoed voor wanneer het meisje een paar maanden of een paar jaar oud is. 

Zoek je leuk baby speelgoed dat geschikt is voor baby’s tot 6 maanden? Ga dan voor wat grover speelgoed zonder kleine of losse onderdelen die het kindje in haar mond kan stoppen. Ga bijvoorbeeld voor een leuke houten rammelaar, bijtring of een zacht balletje

Voor meisjes van 6 tot 12 maanden is muziekspeelgoed een leuke cadeautip. Misschien maak je haar ouders er wat minder blij mee, maar die hebben de regie over batterijen… Kies bijvoorbeeld een knuffel die muziek maakt. Als het meisje 6 tot 12 maanden is, kan ze al goed haar hoofdje optillen, grijpen en omrollen. Daarom zijn grote speelgoedblokken ook leuk om cadeau te geven.